Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-07-20 11:07 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Repriser


Erfarenhet är när vi lär oss något nytt
men när vi ser repriserna
vill vi bara snabbspola bandet
för att slippa se eländet
Det blir liksom när vi ser en film
med reklam och just som spänningen
är som mest, vad händer?

Naturligtvis REKLAM
samma känsla får vi - snabbspola bandet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2019-07-23 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP