Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-07-19 22:20 av the wildcat (medlemsid: 79522)


tilltron



Tron är hoppet som leder oss
det är ljuset i fjärran
Det är målet
oavsett hinder vi möter
Du är inte ensam
i ett oåtkomligt land
Tag min hand älskade spegel
se ögonblicket i dagen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2019-07-23 21:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tack du betyder allt
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP