Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


känner inte alltid

 

orden, inte raderna
skriver inte bilden
av vinden i mina vingar
>>> står ändå rak
nästan dansande
jag tecknar ditt ansikte med rödkrita
mot en röksvärtad tid
hoppet att du en dag får välja
vänner och den börda
du själv vill bära
för du har burit nog
 
älskade uggleben kram>3
 
god natt
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-23 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP