Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Misstag inte mig mer . Så att jag inte misstager dig . För alltid


MISSTAG

Alla har sina misstag

Men du har nått

den sista chansen 

för att förlåta dina misstag

 

Misstag inte mig mer

Så att jag  inte misstager dig 

För alltid




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2019-08-12 16:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Allt kan inte förlåtas.
2019-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om när vi, blir du och jag!
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP