Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baywatch

Föräldraskapets tyngd
Den som
Håller mig på marken
Fastnaglad i smågruset
Och
Sanden
Den Varma asfalten
Gräsmattor
Låser mig vid glassfläckar och ordnade ytor

Drömmer jag ibland om att få skaka av mig
Rista ryggen
Som en hund med blöt päls

Kaskader av Nyttiga tankar
Björkfrön
Skulle yra runt skjortryggen

Och jag lyfter
Rakt in i solnedgången
Går upp i molntussar
Vilket ämne som helst
Får mig att explodera
och jag
Bara djupdyker
Utan att se mig om
Simmar så långt jag kan och
Går i land på en solvarm strand någonstans som en ung Mitch Buchannon
Sen kunde vad som helst hända




Fri vers av Aaxel
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-23 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel