Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har ännu inte öppnat och läst en bok av Edith Södergran, Karin Boye, Fröding eller Kalle Karlfeldt. Min text här inspirerades lätt av Trolltörntrappan.


Himlars skymning





Är så innerligt
trött på att
betraktas och sedd

på som ett
sexobjekt. Är inte
du? Å andra

sidan kan detta
få en skrivande
själ att ha

något att skriva
om... ...ibland skiner
solen, gul, himmel!




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-23 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP