Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Var bara dig själv" ljög de.

Det finns en längtan efter det som är äkta

oförstörd natur som vuxit vilt
barnens och djurens rena känslor
ingen kod att dechiffrera
det man ser är det man får
enkelt
vilsamt
rakt
skönt.

Men inte alltid!

bara om det är behagligt.
Inte om hunden bits
och barnet skriker
och man ramlar ner i ett törnesnår.
Då längtar man efter det civiliserade
det ordnade
enkelt
vilsamt
rakt
skönt.




Fri vers (Fri form) av Månfare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-23 23:21



Bookmark and Share


    All my ghosts
Du är en sanningssägare som skriver stor poesi, på riktigt.

2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP