Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn


barnets glada kram
medan mamman berättar
om en gnällig dag




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-24 00:42



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Alla dessa fantastiska barn, som alltid har tröst och en kram.
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP