Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖDEN!

Döden du skriver om

är dödliga ord har nånsin läst

Motsatsen är bra att skriva om

Livet förtjänar väl några ord till

 

Jag är redan död

så vill jag ord som upplivar mig




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2019-07-24 09:51



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Livet skulle nog jag vilja säga leder till döden,livets slut!
Ord är upplivande,ord är levande,ord är ett flöde,ord är det vi säger till varann och bildar en mening( till livet)

Livet har en mening!
Livet är en kraft,döden är en lång lång tidsresa att nå fram till... hopp<3
2019-07-25

  Marita Ohlquist VIP
När livet känns tungt är det viktigt att få höra eller läsa hoppfulla och trösterika ord för att orka vidare!
2019-07-24

  Öknens Ros VIP
Vi måste prata/skriva om både livet och döden. Det är livsviktigt.
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP