Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVET

Hon ägnade hela sitt liv

för att rädda andras liv

När hon tagit av sig sitt liv

ingen lagt märke för hur sett ut sitt liv

 

Stackars hon, avslutade sitt liv

när andra dansade på scenen av sitt liv

 

En dag kommer hon hejas för sitt uppoffrande liv

Men då är det försent för att återhämta sitt gamla liv

 

Ge andra chansen att leva sitt liv

så att det känns att det är värt att offra lite av sitt liv

Livet är för kort för att tänka sig avluta sitt liv

Våga se vägen dit, där det finns en ljus utgång för ett positivt liv

Även du själv som inte njuter av ditt liv

Många saknar steget till ett bättre liv

medan andra har första steget till ett upplivande liv

 




Prosa av MALVAA VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2019-07-24 10:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Medmänsklighet är en variant av allemansrätten, om vi hjälper varandra, blir livet lättare att leva.
2019-07-24

  Öknens Ros VIP
Att tänka på sina medmänniskor, fråga hur de mår, små saker som kan betyda mycket.
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP