Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samlar på små beskrivande ord under sommaren


Snäckskal på stranden

snäckskal

tunn

skör

vass

lätt

delad

rumslig

räfflad

vit

Varsam fingertoppstryker lätt över ytan

du är vacker att hålla i

berätta för mig om havet




Fri vers av Maiah VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-24 23:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text mycket!
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP