Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Provokation ,krigsförklaring.. Att manipulera dra över linjer som inte är ens egna - invadera ( Bilden föreställer volontärer från Belgien under andra världens föraktade krig) av fri vilja slåss för det man tror på! I dag ser man med skepsis på frihet.


små saker som blir till stora saker

Små (SÅR) och fattiga vänner skall man inte förakta. 

Provocerande det kommer som ett skyfall. 
Är det högfärde att man inte spelar på samma liga / att lika barn leker bäst! Kom igen den attityd går inte hem på mig, jag har aldrig fäst mig vid högresta status strutsar där omkring karriären är liksom the shit. Nä jag har inte för fem öre tid att lägga ner min dollar tid över till dig.. 
Men ändå styrker du omkring här och förväntar dig din feedback .. Uppblåsthet och ja vad mer ... 
trögt visst men har vi andra intentioner 
än vad vi menar? 
sår a det har jag vart med om många gånger så , du ser din rätt som kränkt 
medborgare lika så ser jag det . 
Denna rädsla att beträda gå över gränslinjen trotsa kulregnet ... 
Ja för min ärrade hud kan ta dessa föraktfulla hål du öser pepprar in i mig... 
Jag tänker inte hålla käft lr komma med lögner som något soligt upplyst ting i universum ... Här är du minst sagt mindre å mållösare ... skit i samma folk är så jävla rädda... 

 

Vän lr Ovän?
--------------------------------------------------------- 
ok jag är den där heta rödhåringen 
vad fantiserar du om med mig? 
på riktigt 
fina ord! 
är det om din syrra? 
eller nån du träffade för länge sen? 
eller nåt annat liv? 
är du oskuld? 

 

_____________

Jag blir sårad inombords över sånt som den fria viljan

står för.. Frihet kan likagärna vara ett maskerat förtryck.. 

Jag brottas nog med många frågor just idag .. Provokationer verkar följa med sida vid sida.. 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av danne //
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-24 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
”tänker inte hålla käft lr komma med lögner som något soligt upplyst ting i universum” !!!
2019-07-24

  Öknens Ros VIP
Frihet är inte alltid frihet, den kan bli ett tvång, att förväntas vara på ett visst sätt.
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //