Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardag av natt


Ljuset i tunneln
tunneln i dej
tunneln i mig
för evigt ljust.
Ett ljus för natten
natten av oss.

En korridor
med dörrar
ett hav för sej
med månsken
bakom mörka moln.

ljuset bakom
höga murar
vittnar om en sommaräng
i månlandskap,

en sommardag av natt
en park där i själen
med fåglar
och sång

medan mörkret
omfamnar lågan
och kväver den,

ligger där gatan öde
med sitt ensamma
ljus liggande
som du
som jag,

begravda mellan
oändliga avstånd
från varandra.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-24 23:59



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Den trolska sommarnatten som börjar mörkna inför hösten och bjuder på känslor.
2019-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg