Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dear me.

Dear past, you are still haunting me.
You are still making scars one my arms.
Dear future, you are making tears fall
even though I don’t have meet you.




Fri vers av Sara.lykke
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-25 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke