Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet drama

Det grova brödet hängde i taket
medan råttorna svalt.
Spindlarna spann sina nät
med flugor och kackelackor till föda.
Men brödet möglade bort
nätsäcken sjönk samman
och den livliga trafiken upphörde.
Spindlarna firade ner sig till golvet
där dammsugaren avslutade verksamheten.
Allt till intet sa gammelfarfar
medan svärdottern puffade upp honom från gungstolen.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-25 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist