Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Blinde

 



I skydd av dumheten
smyger Den Blinde genom skogen
Ett bönesvar träffar honom
rakt i hjärtat

Jag hör hur han gråter
i dunklet




 




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-25 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
starkt och vackert
2019-07-25

    ej medlem längre
starkt och vackert
2019-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP