Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är pojken i dikten som skrivit texten.


Det sista stumma vrålet

 

 

Jag simmar i din vokabulär

Slaskig stumhet pryder min rustning

Du tömmer ditt alfabet i min forntid

Då jag fortfarande kunde väsnas

Då jag ännu hade glödgande skrik i lungorna

 

 

Jag flyter runt i ditt larmande ordförråd

Krigiskt kallsvettig över allt jag inte sagt

Du fläker ut dina invektiv i min nutid

Jag slukar dina audivisuella soppåsar

Trots att min förseglade hals knappt tillåts andas

 

 

Jag forsar fram bland dina hätska glosor

Militant medveten om slöjmolnen av döda glåpord

Du stjälper ut din hånfullhet i min framtid

Då jag attackerar med ett sista plomberat rosslande

Innan jag tynar bort till en sörja av ljudlöshet  

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-25 15:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu kom jag i alla fall på nått. Dansbandsinspiretat!!

”Låt det sista stumma våldet
Bli det bästa i dit liv
O hatet som du känner
Låt det stanna livet ut
För när du kommer fram till dagen
Då ditt hjärta slutar slå
Så ska du tänka på de stunder
Som var jävligast ändå”
2019-07-27

    ej medlem längre
Svårt att läsa o skriva en kommentar för jag kollar bara på bilden. Sorry.
2019-07-25

    Lena Staaf VIP
Vackert forsande dikt. Alla ord du inte har sagt - men de måste komma. De kommer!
2019-07-25

  henke_r
Vilket fint flow. Som obesudlade vågor skvalpar det mörka sig fram. Vackert, min vän. Mycket vackert.
2019-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP