Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med vissa saker ska man nog hoppa på tåget när det går, med andra bör man hia sig en smula. Det gäller att veta vilket som är vilket.


Hur många tåg går där?

Mitt i steget

hejdar jag mig,

stannar till och 

vänder om

 

Varför stressa?

Har väl inte bråttom.

 

Sätter mig med text och kaffe

Väntar på nästa tåg.




Fri vers av Livet1
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-25 20:57



Bookmark and Share


  Roger VIP
Gillar! Påminner mycket om Bodil Jönssons tankar om tiden..
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1