Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. Sommar. 2. Någon måste snart älska mig igen -






Någon måste snart älska mig igen
och verkligen mena det
innan jag går sönder.





Här sa jag -

"Ett Drömfärgat Livspänne."

Och det blev Natt och det blev Dag.





Fri vers av J-M
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-25 22:30



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Du fångar ögonblickets smärta och kopplar det så snyggt till tiden.
Du skriver om kärlek men orden blir allmängiltiga.
2019-08-08

  Oskar Styrbjörn VIP
när allting är långt bort ,
känns dina ord nära.
Tack/

2019-07-30

    ej medlem längre
Vill så gärna befinna mig i ditt poetiska universum, i mjukheten och djupet i ditt språk. Hoppets ljus bor i din slutrad.
2019-07-26

  Nanna X
Det var säkert magiska ord du uttalade där. Månne kan de frambesvärja kärlek?
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M