Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utveckla situationshistoriken angående dessa två meningar.


Vad eller var, hur, när, en historia.

-Skall det pågå hela dagen?
-Vad?!!




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-07-26 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim