Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anonym tanke, eller skränig sådan.


Bara en tanke.

Ibland skriver jag anonyma texter.
Ibland texter, som tar mer plats.

Bara en tanke, och nu flödar tårarna.
Varför? Jag har ju uppnått det jag ville.




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-07-26 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim