Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allmänna tankar och funderingar. Utveckla vid ett senare tillfälle.


Fler än jag som känner igen sig?

Varför flödar tårarna, jag har ju uppnått mina mål?

En text är riktigt bra, när det är fler än jag som känner igen sig i den.

Grand Finale... Avslutas med ett utropstecken!
Då har texten blivit som jag ville, eller var det tanken som blev som jag ville?




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-26 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim