Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsskillnad

Så lägger jag mig för att sova
När solen går upp
hos dig

Timmen däremellan är vår
Att fylla messenger med kärlek

Alltid trötta tillsammans

Vaknar av din sol
Du får tillbaka min måne

En timme till
Så värdefull, varje minut.

Alltid trötta
Alltid trötta

Men aldrig
på varandra




Fri vers av Himmelsmekanik
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-26 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himmelsmekanik
Himmelsmekanik