Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En tokig är jag Pia och älskar dig stort..Så skriver jag från min utpost från ingenstans i (Mumindalen) till dig.. hoppas att brevduvan hittar rätt i diset ..


Död ute i mar ker na älskar dig / längtar efter något livs

 


 Morgonen glöder .


 


 


Du är för mig viktig Pia, du färdas omkring på jaktsafari jakt efter vilt!


Inte som en vanlig jägare du är.. För mig betyder du allt som har med livet denna resa där.. berömmelse och stora dåd är lockande på dessa ytor jaktmarker där ljungen på en torkad stäpp..


ringer i små blå(klockor) en aning uttorkad utmattad, lite fint just kring sånt när de i sin prakt står, men det är inte lika intressant som du. Som person är på det fysiska så väl det välmående planet för mig.


Det gör mig mer fylld av förväntan att finnas där vid din sida (finnas, existera.) 


Jag är rastlös ( men bara lite) här ute i myggens rike, värre kan det ej bli..


Savanner å stepen med gungfly dalgångar  där det nyss flydda mörker håller sig gömd under dagens intåg.. vad du är i denna rastlöshetens horisont, här där det råder, fri är du liksom en vild enhörning som stegrar mot skyn .. Försöker nu (Väntar lugnt / väntar) försöker gör(a) det där bakom färistens gränslinje. Men mest av allt att få existera, finnas, vara vid din sida / en stark känsla som växer


(I) mörkret i tillvaron .. spelar ingen roll (självständigheten rubbas inte hos dig för du är kär)


 


 


 


 


Du har ju din frihet - på ett sätt har även jag den. Förunderligt ovis omvälvande oberäknelig.


Beslutet är att jag aldrig svika dig eller lämna dig i vind som vågor tar med oss i dess våldsamma tidevarv ..… Min vetskap är en slags (vetenskap) av annorlunda karaktär med tjurskallig-het dock ej tunnhårig så hornen syns…


Pia Gr älskar dig…




Prosa av danne //
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-26 10:05



Bookmark and Share


  WyS VIP
Kärleksfullt och vackra beskrivningar.
Åh dina teckningar, på Pia ....är så
hjärtevärmande!

2019-07-26

  MALVAA VIP
äkta kärlek tar aldrig slut
även om den tog paus så återhämtar sig så snart allt sätts på sin plats ;)
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //