Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modiga Steg

Modiga steg

Är i nuet, är i stunden vill hålla fast.
Njutningen av det fria lite vilda
och busiga.
Nya modiga steg, att göra
annorlunda, vidga stegen.
Två systershjärtan på en
resa mot gemensamt mål
En förväntan som ses med
Längtan och Nyfikna ögon.




Fri vers av Margithe VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-26 15:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivit!
2019-08-06

  Elaine.S VIP
Väl beskrivet, känner igen mig;)
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP