Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På skoj. Kommer att byggas på.


Häng med oss en dag!

Kom och häng med oss ett tag
vi skulle uppskatta det, mannen min och jag.

Vi har hängt med varandra
dag ut och dag in, år efter år
allt medan tiden den går och går.

Vi har sagt samma saker miljoner gånger
lyssnat på samma musik, samma sånger,

Kom, kom, kom till vår gata
låt oss sitta ner och prata!

Vi kan köpa kaffebönor av någon exklusiv sort
sen brygga och njuta av kaffet och prata bort...

nej, vi fyller timmarna med goda samtal
vad säger ni, finns det något val?







Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-27 17:30



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Ok, jag tar med bullar!
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP