Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påbörjad novell/bok, mer research behövs.


Tankars Flykting!

Hon har tankarna vänd åt ett håll.
Men om hon låter tankarna fly...
Hon tänker sig tankarna som en flykting.
En Flykting Som...

Berättelse. Research ang. ämnet.

Hon får även tänka på, att inte använda ordet flykting lättvindligt, allt för att ingen flykting skall ta illa upp. Men om någon därute gör det, så skall de veta, att det inte var hennes avsikt.





Bunden vers av Mim
Läst 83 gånger
Publicerad 2019-07-27 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim