Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gengång

Fornåkrar
boplatser
väl brukade
i tiden
Fossila
lämningar
föregångarnas
schiffer
åter
levande
i resterna
av sina
liv







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-27 09:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om landsbygdens omvandling/ nedläggning i globaliseringens tidevarv.
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP