Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodet och krusbär

På inköpslista konserverad kärlek på burk. Jag anar din skugga i dimmans ö. Skygg rådjurs kid någonstans men ändå inte. Jag strosar på näckrosor, din doft av de minnen som en gång var vi. Du kuperar kortleken och för mig du är spader ess. Vad det betyder endast stjärnhimlen anar bland supernova och nymåne. Ett eko av ditt skratt och jag tror mig veta vem som jonglerar med mina känslors sagoslott. Där flamingon vördnadsfullt genomskådar ditt skådespel ingen längre orkar beskåda. Romantisk sagostund natten förför oss. Trevande längtan om lögnen som pulveriseras till sanning. Vemodet och krusbär. De tvivel som en gång grusade sönder våran vänskap. Nu sakta jag övervinner min rädsla i solnedgångens vackra spektrum och jag äntligen kan andas ut mina tvivel svarta som koltrast. Du vann dragkampen om vem som är härskare av livet. Grattis. Medan jag ensam skriver dagbok om de drömmar som kunde varit vi. Godnatt min själ av ljuvaste liljor. Godnatt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-27 18:04



Bookmark and Share


  danne //
Öar som man kan fly till , där tankar kanske kan samla sig ..
ja eller en (Mumindal).

Naturen som du beskriver är förlösande och frigörande på något sätt så känns det .. för mig
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP