Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt vilda hjärta

Älska mig för den jag är
Låt mig leva
andas

och känna mig fri

Finns vid min sida
Stå mig bi

Hjälp mig inte
när jag har det svårt

Låt mig falla
men inte för hårt

Räck mig handen
och ta ett förlåt

Att förlåta är större
än att be om förlåt

Jag ska älska dig
till min sista stund

Aldrig svika
eller vara dum

Jag vill ha dig villkorslöst
och samtidigt ger jag mig

På samma villkor
som du ger dig

Mitt vilda hjärta
älskar dig




Fri vers av Trollbunden
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-27 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna text är "WOW"!!!

Jag har fallit "pladask"...

2019-08-15

    ej medlem längre
alla relationer är olika. för alla människor är olika. man vet aldrig. kompromissa. empati.
2019-08-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör älskas fullkomligt och totalt, troget och tryggsamt, i all evinnerlig tid

i det ligger likväl att du bör få vara fullkomligt fri, ditt hjärta och kropp likaså, din njutning, din lusta, dina viljor, dina önskningar, dina känslor, primära som så

Gudinnan Du,
det är så det alltid bör få va


2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden