Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att förlora tron på mänskligheten och känna utanförskap.


Adjö

Adjö naivitet
Adjö godtrogenhet
Adjö alla som redan vet

Nu finns jag inte mer

Nu finns här bara

cyniskhet
misstänksamhet
och bitterhet

Nu är du och jag en enhet




Fri vers av Trollbunden
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-27 20:08



Bookmark and Share


  danne //
Är vi alla dåliga individer ?
ja jag vet , orden din är mer argument som ställer svar lite så är jag själv , men här blir det mera retoriska frågor som vecklas ut på den utrullade röda mattan .. existerar jag? klart du gör det - påverkar jag ? klart du gör ..
Den inre dialogen som övergår till monologen jag dras till det eftersom jag är lite så själv kan jag tycka, Kanske är det så ( ett sätt att ventilera ) släppa på spänningen så det inte blir överslag , dock letar strömmarna upp nya banor i gamla system rätt enkelt " krypström/ vagabonderande strömmar .. " kan orsaka lite svåra överraskningar där på den hala isen där räven traskar runt , kanske blöt om nosen han /hon hen blir?

Det finns en stark influerande känsla ändå i texten " ja helt klart mig har du ju krokat i" så visst texten är ok i sitt utslag..
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden