Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Punkt


Livet

Äntligen har jag kommit
Till en slutpunkt
Äntligen

Förlåtelsen är en befriare
en befriare
i min frihet

Förlåter mig
och mina kära
Kanske kan förlåtelsen
utvidgas i all oändlighet
Ända tills döden


Kanske min förlåtelse
är det som,är mitt arv
Det jag har fått
det jag ger




Fri vers av Betzy
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-27 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzy