Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moder jord slår tillbaka.


Du Evas dotter av liv - lyft ditt svärd i din sista strid

Låt din heliga vrede brinna
för varje man och kvinna
som offrades för
dina synders
skull

Lyft ditt svärd
och låt det skörda
frukterna av din skapelse

För att sedan sköljas bort
i en flod av blod
som renar
hela vår
jord

Och under tiden
halva mänskligheten lider

... går solen upp
över en värld som är ny

En krigargudinnas
sista seger




Fri vers av Trollbunden
Läst 500 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-07-27 23:58



Bookmark and Share


  Rodin
En text om en härlig batalj!
2019-09-13

  morgonstjärna VIP
sant som att kämpa i motvind mot övermakt som förenats i en usel pakt.

2019-07-28

  danne //
Jeanne d'Arc hon var egendomlig -
lika så hennes öde ..
Patriotisk sväng - vilket är känsligt i dag.
Men jag gillar den .. för du ger hopp om att inte ge upp trots att oddsen kan vara svåra att nå..
2019-07-28

  Lottie Ålhed VIP
Pampigt segervisst och vackert
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden