Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel betydelse

slitna däck -
objudna
skurar

(Det finns en dubbel betydelse! Hittar du den?)




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-28 01:13



Bookmark and Share


  Per Drysén
Regn vid bilfärd och gammal öppen segelbåt?
2019-07-29

  Kungskobran VIP
Någon har skurit i mina däck
med en kniv så vass
att dom blev kass
Men de var slinta och slut
och måste ändå bytas ut


2019-07-28

    ej medlem längre
Flyktingbåtar!
2019-07-28

  Månfare VIP
Nån har skurit i dem?
2019-07-28

  Nanna X
Det finns några icke inbjudna personer som skurar däcken för ambitiöst så att de äventyrar mönsterdjupet. Eller så är det åskskurarna som sliter på gummit.
2019-07-28

  Öknens Ros VIP
Nä, jag går bet på den här.
2019-07-28

  Johan Strömstedt
Här hängde jag inte med!
2019-07-28

  Trollbunden
Allt sker när det är som mest olämpligt. Murphys lag? Som man bäddar får man ligga?
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson