Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Polsol

 

Drar en linje

från stjärnor

i Karlavagnen

rakt upp i rymd

 

Polstjärnan då

startar bilden

av Lilla Björn

diffust i skyn

 

sömnlös i natten

ser jag vidden av

kosmos finess men

oss Jordbor totalt

 

betydelselösa

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-28 23:41



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Stjärnorna kanske finns för att vi ska lära oss tänka, så tänker jag!
2019-07-30

  Öknens Ros VIP
vad bryr sig väl stjärnorna...?
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP