Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnklara nätter

Gudinna av svartaste onyx. Som sfinxar vi trotsar ökenvinden som sköljer över oss. Palmer svajar svalkande ovanför oss. Vi berusar oss på övermogna frukter. Vi är vita tigrar i nattens månsken av opal. Ett kryddmått otålig i väntan av tidtagarur utan visare. Vi putsar varandras päls, glansig, så glansig. Osäker och försiktigt vi öppnar speldosa där ballerinan dansar för oss. Vi lutar oss över kastanjeträdet och önskar oss förälskelsen vara för evigt. Innan nattens fladdermöss förgiftar vår kärlek. Om du kunde se igenom min fasad av krackelerad spegelbild. Vi samlar stenar längs stranden och byter med varandra som vi bytte bokmärken med varandra när vi var barn. Aprikos rosa nätter. Där vi en gång älska. Nu endast ett tomt skal av den jag en gång var. Stjärnklara nätter. Jag andas in. Du andas ut.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-28 06:04



Bookmark and Share


  danne //
Stjärnor är vackra
och ibland dyker ändel ner dimpande till oss dödliga , det gäller å önska något verkligen fint då , något som betyder något...
Svarta odin fågel en berörande text som betyder mycket för mig ..
tack
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP