Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag

En humlas surr
efter mardrömsnatten

En ännu sval vind
i skuggan på verandan
känns befriande
efter nattens mara

Vaknade
med drömmens klara
illusion av skräck

Varvar ner nu
levande

Det var ju bara en dröm
ingen skada skedd

En ny dag tar sin början











Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-28 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP