Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokklubben för alla sökare.

Det finns DEN DÄR bokklubben, för alla sökare.
Bokklubben borde istället heta SÖK-OCH-FINN-Bokklubben.
Och precis som en dejtingsidas framgångssagor, med sina par, förlovningar, giftermål och barn...
Så borde SÖK-OCH-FINN-Bokklubben ha sina "Finnare", och framgångssagor, då hela grejen med bokklubben förutom att sälja böcker, handlar om att välja/Få en ny livsstil/Livsvisdom.
Så en framgångssaga till denna bokklubb skulle kunna låta så här;

"Jag har tack vare bokklubben Sök och Finn, funnit vad jag letat efter".
"Jag fann, vad jag letade efter i många år".
Och slutligen;" Jag har fått ett helt nytt liv, tack vare bokklubben Sök och Finn, och Boken X, som jag köpte av dem, en vårdag i april."




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-28 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim