Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst-före-datum

Texter kan ha bäst-före -datum.
Men när de skrivs, av mig, allra första gången, så lovar jag...
Att de är alldeles purfärska!




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-28 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim