Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att inspireras av andra (påverkas) kanske är något som livet blädderbok är menat att man ska använda sig utav.. Det är svårt att vara människa ibland vill man helt enkelt försvinna bort aldrig återvända... men. Du ( är det jag lever för)


Dofterna ( ett övernaturligt intryck)

Din doft försvinner
aldrig från mig.
Något euforiskt en drömlik
värld. Mörkret det fula hos
mig smälter bort. Dansa dansa runt
att få vira virvla omkring
höra känna hur bräderna gnäller under
fotknölarna ( livet ) ett lappat hjärta.
Tänk att få förra dig fram där över detta gnälliga golv som lider, få en sticka är värt mödan, jag blöder gärna för din skull..
Doften är lika levande nu som då!
Dansen återstår, den inre draken vädrar
morgon luft en glödande eld av känslor
som växer allt mer.....

inspiration av poeter gör att glöden aldrig riktigt svalnar i drakens gap....

Jag Daniel älskar dig Pia Gr




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-28 11:26



Bookmark and Share


  Preech
Wow!
2019-07-30

  WyS VIP
Wow, så lätt och luftigt, så enkelt
Virvlande glädje och tillit att golvet
bär. Livet beskrivet med ord och bild.

2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //