Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mäns våld mot kvinnor.


Rosalie

Rosalie, du är glas
Ditt hjärta har gått i krasch

Kvar finns bara skärvor
av allt du en gång var

Ge mig din sanning
Jag ska lyfta fram den
så den kommer i synhöjd för dig

Rosalie
Allt du har
har han kastat bort

Trampat på och krossat
Han var en obarmhärtig sort

Din känsla som han tog
den har jag tagit tillbaks
Jag har den här till dig
Det är hans lögner på ett fat!

Tro på dig själv
Du är värd all respekt
En människa att älska
En människa som dig
Rosalie, kom tillbaks!
Jag finns här för dig

Rosalie, öppna ögonen
Se det vackra i dig




Fri vers (Fri form) av Trollbunden
Läst 353 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-07-28 14:21



Bookmark and Share


  Engel
Så viktiga ord i en tid som skapar alltmer av detta mörker.

Feminismen är sådan; ett annat ord för ljus.
2020-05-10

  danne //
ömhet å sårbarheten
Får Fred åkerströms "Kapitalismen"
snyggt skriven Pauline
slagkraftig är den även
2019-07-29

  morgonstjärna VIP
så vackert
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden