Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte vad hjärtat vill...

Att få mötas i en saknad
Gör ej mitt hjärta hel
Men fick nå’t jag saknar
Fick tillbaks en del

Kanske vi mår bättre
Tillåtas att gråt
Själen börjar läka
Efter ett förlåt

Jag vill bara lämna
bara Komma bort
Men ändå vill jag stanna kvar
Jag kan aldrig glömma
Vad vi varandra gjort
Men ej heller den fina som du var

Tar in allt det fina
Minnas alla vackra dar
Låta hjärtat läka
Sen finns bara ärret kvar

När stormen river murar
Kan den ej mej ta
Inget kan mej välta
Vet vad jag vill ha

Jag vill bara lämna
bara Komma bort
Men ändå vill jag stanna kvar
Jag kan aldrig glömma
Vad vi varandra gjort
Men ej heller den fina som du var

Vi är som minus, minus
Vi är som ler och långhalm
Det kan aldrig va’ vi
Fast vi passar med varann

Vi gör varandra illa
Vi ger varandra sår
Sen ligger vi och älskar
Vår kärlek är så svår

Jag vill bara lämna
bara Komma bort
Men ändå vill jag stanna kvar
Jag kan aldrig glömma
Vad vi varandra gjort
Men ej heller den fina som du var

Vi släpper varandras händer
Där stigen delar sig
Vi går åt var sitt håll
Slits mellan ja och nej

Våra hjärtan måste krossas
Delas mitt i tu
Om vi ska bli hela
Och vara jag och du

Jag vill bara lämna
bara Komma bort
Men ändå vill jag stanna kvar
Jag kan aldrig glömma
Vad vi varandra gjort
Men ej heller den fina som du var

Jag hör änglar spela
Vår älsklingsmelodi
Den handlar om oss båda
Då när vi var vi

Förnuftet säger stopp
Men vill i våra hjärtan
Klokheten gick segrande
Nu lever vi med smärtan

Vi kommer tyvärr lämna
Vi måste Komma bort
Men vi vill ändå stanna kvar
Vi kommer aldrig glömma
Vad vi varandra gjort
Men ej heller de fina som vi var




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av HenWen
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-28 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenWen
HenWen