Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet försvann

Ute är tyst
Fast klockan är 7
Jag sitter ensam på gräset

Begravd i kaffe och cigg
Vet början av dagen
Men inte vilket slut

Tårar av ångest och svek
Försök att härda ut
Försöker att glömma

Allt jag vill minnas
Försöker att fly
Bort från min skugga

Kan man hata att älska
Låta fienden gå
När slaget är över
I kampen om oss
Förlorar båda två
Det vi båda behöver

Jorden snurrar
Fast tiden står still
Och solen lyser

Åndå är det natt
Ångrar mycket jag
sagt till dig

Men allt
Som jag inte sagt
Som små små barn

Vi lekte tafatt
Med kärlek och skratt
Njöt av varje minut

Kan man hata att älska
Låta fienden gå
När slaget är över
I kampen om oss
Förlorar båda två
Det vi båda behöver

Precis som kärlek
Inget hat utan känslor
Tänk på det som du har

Och glöm allt du saknar
Ett hjärta av sten
Ett hjärta av glas

Som en saga
Blott skärvor är kvar
Ensam är kvar

Kan man hata att älska
Låta fienden gå
När slaget är över
I kampen om oss
Förlorar båda två
Det vi båda behöver

Skriken av sorg
Jag hör men
Ändå så tyst

Vid galgen jag står
Alldeles själv
Föraktet blir en

Snara om hals
Luckan är fälld
Repet är sträckt

En suck
Sen blir det tyst
Aska och stoft

Kan man hata att älska
Låta fienden gå
När slaget är över
I kampen om oss
Förlorar båda två
Det vi båda behöver




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av HenWen
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-28 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenWen
HenWen