Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En känsla om att få vara stark mentalt ... Nonsens i ändels ögon, men för andra ögon kan det betyda mycket. .vara stark är inte att se kroppsligt stor och stark allt..


Stark (livsbärande mål)

När man hör Kenta  ja även Ken 

Två musiker å poeter  

När man hör  stämmorna orden

rasla till 

Två legender ord huggare

När man hör deras växande ord

Två sam-heter genljudar

När man reflekterar på roller

Två är starkare än en 

När allt är styrt av könens makt-kamp

Två tuffa musiker 

En kvar å han är lika lutrad

" Men just idag är jag stark

Kenta · 1979 " 
 
Måla med ord skapa mening i meningar ...



Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-29 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //