Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag


det är den sista dagen
av ovisshet
den värsta dagen
den långa väntan
var det bara en vecka sedan?
brevet som inte meddelade det förväntade
som alltid alla gånger förut
men inte nu
inte denna gång

mitt i sommaren
när hallonen mognat
när doppet i ån svalkat
lugna mjuka kvällar
vi dröjer kvar ute
hör svalorna svirra högt upp
himlen tonar i rosa

en vanlig dag idag
den längsta dagen
den sista
i morgon ny undersökning
brevet lovar svar direkt
bävar och längtar




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-29 10:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hoppas det blir ett positivt besked!
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP