Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄNTA INTE LÄNGRE

Visdomen säger att man ska inte stanna och gå på platsen
annars väntar inte tåget på stationen längre än den ska


Man ska alltid plocka sig själv och vara beredd

för nästa resa för att inte missa tåget

nästa gång det kommer




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2019-07-29 12:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet om framtiden som finns där
2019-07-30

  Öknens Ros VIP
Framtiden finns där, bara man tar chansen.
2019-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att lämna det gamla och se fram mot det nya!
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP