Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta en joker II

använder du säkerhetsbälte
när du åker bil
eller tar du en joker?

betalar du parkeringsavgiften
när du parkerar bilen
eller tar du en joker?

tittar du
när du kör in i en korsning
eller tar du en joker?

använder du flytväst
när du är på sjön
eller tar du en joker?

har du virusskydd
och brandvägg i din dator
eller tar du en joker?

kollar du datumet på matförpackningar
innan du äter
eller tar du en joker?

använder du kondom
när du har sex med en främling
eller tar du en joker?

satsar du alltid
på säkra kort
eller tar du nån gång en joker?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-29 15:56



Bookmark and Share


  nu 1.0
'Det mest vågliga jag gör är att inte använda tandtråd ibland' Det är en mening som jag kommer ihåg från nån film jag sett. Men just att jag kommer ihåg den säger en hel del... Din text är tankeväckande och flyter bra med den återkommande frågan.


2019-07-30

  Kungskobran VIP
Jag är en toker
som älskar en joker
får se hur det går
om några år
2019-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP