Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. Sommar. 3. Sårlegan. (den Juvenila)



Du säger aldrig att du tycker om mig, alltså älskar du mig inte.

Du säger att du tycker om mig, men du visar det aldrig,
alltså älskar du mig inte.

När juli snart blir augusti
ska jag kliva rakt ini sårlegan Silentium,
för att aldrig mer nås av Dig.
För att aldrig mer nås av någon.

Där ska jag hänga allas lögner, trä dom till vindspel och lyssna. För att jag alltid ska minnas
när som flickungen försöker ta upp min barnsliga dröm
ur mitt djupa gömsle.

Jag skriva hjärtat mitt och den fördömda själen min
ut ur kroppen med blyerts.

Sudda dom rakt ini Intet
så att dom aldrig mer kan vända åter -









Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-29 16:28



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En text som skriver bittra känslor så vacker.
Uttrycken fastnar i sinnet.
Smärtan så vackert formulerad.
2019-08-08

    Sefarge VIP
Att lämna eller bli lämnad
Livsrädslan inom oss alla?
Så väl beskrivet!
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M