Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Patriarkatet kan betala sin egen nota som privilegierade medlemmar. Så viktigt är inte detta forum för mig.


Dubbelmoral

Vet inte än
om jag stödjer detta forum
eller ej

Får fundera ett tag
över stödmedlemskap

Frågan är för vem och vad
detta stöd ska va

Jag ser en dubbelmoral
i regler och krav

Och sånt stödjer inte jag
utan snarare
ställer mig
emot




Fri vers av Trollbunden
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-29 18:21



Bookmark and Share


  danne //
Kan för en gångs skull hålla med Larz, men jag tog god tid på mig att begrunda din tanke - de banor som växer fram ur urr å skur.. väcker även motsatsen i mig att Pauline du har även rätt med ditt argument som fri "kvinna" stå där upp på barrikaderna - kanske int(e) knutten näve men med ditt alenaste budskap.. Dock här finns vi nu som en slags skrikig familj med olika åsikter som formar våra liv - för vi präglas helt klart av varandra här .. alla är inte lika och hur skulle det se ut, alla är inte snälla lika så , alla försöker sprida sina tankar och åsikter som ett fladdrande banner i vinden ibland slakar det å hänger bara livlöst i rörelsens vind .. men det ger likväl näring åt andra i denna stora familj vi är som Larz i enkelhet klargjort ..Respekt till dig Larz å Pauline för era åsikter ..
2019-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Genom att bli stödmedlem stöder du poeter.se ekonomiskt och är med och ser till att verket kan leva vidare.

Utan regler blir det kaos.
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden