Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haturupplevelse


Utblick

Utsikten från Lulep Kerkau är hisnande
långt därnere blänker sjön Langas
fjället stupar tvärbrant från toppen

Gå inte för nära kanten
särskilt inte
om du har anlag för svindel

stå still och insup
naturens skönhet

det är så hälsosamt och stärkande i fjällen




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-30 07:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Haturupplevelse." Herre min Gud. Ett oerhört välbeskrivande uttryck.
2019-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP